TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Ekonomia Gastronomia autor: Allegra McEvedy, Paul Merrett
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 15,50 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Ekonomia Gastronomia

Jedz lepiej i wydawaj mniej
Producent: WNK
Rok wydania: 2012 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
64,90 zł 40,00 zł

Najważniejsze zasady Ekonomii gastronomii : - Planujcie posiłki z wyprzedzeniem - Kupujcie mądrze i oszczędnie - Nie marnujcie jedzenia - Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku - Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego - Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach - Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania - Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej.

W Ekonomii gastronomii chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce - w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Suplement akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier